Al ruim 20 jaar serveert Restaurant ‘t Kriekske de échte smaak van streekgerechten. In deze zaak voor fijnproevers, wandelaars en vrienden kunt u terecht voor een frisse pint of een stevige maaltijd. De kok, Victor Van Roy, deed ervaring op in tal van Brusselse restaurants en werkte na zijn legerdienst eveneens een tijdje als kok op zee. De specialiteit van het huis is dan ook niet toevallig: mosselen. Mensen komen van ver om te genieten van deze lekkernij. Reserveren tijden het mosselseizoen is dan ook niet mogelijk.
Verder zijn ook de steaks, paling in ’t groen en konijn niet te versmaden! U vindt vast voor iedereen wat wils op de gevarieerde kaart of misschien verkiest u eerder een suggestiemenu? Wekelijks biedt restaurant ‘t Kriekske u namelijk nieuwe suggesties aan, inspelend op de seizoenen en het aanbod van de markt.
Naast het sfeervolle interieur, kunt u eveneens van dit alles genieten op het uitnodigende terras. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 15.00 uur en van maandag t/m zondag van 18.00 tot 22.00 uur.
U kunt bij 't Kriekske genieten van de heerlijke Franse keuken. Kies bijvoorbeeld een van de volgende gerechten:
Restaurants, Franse keuken, Bedrijfsfeesten, Mosselspecialiteiten, Mosselen, Visgerechten en Palingen in Halle, Vlaams-Brabant.
Trefwoorden:
Franse keuken, Bedrijfsfeesten, Mosselspecialiteiten, Mosselgerechten, Visgerechten, Palinggerechten, Restaurant, Bistro, Taverne
Rubrieken: